Mobilier din ratan perfect pentru amenajarea casei

with Niciun comentariu

Începe această primăvară cu decoruri noi pentru casa ta. O soluție excelentă este mobila împletită din ratan artificial. Mobilierul împletit din ratan este asociat cu natura, cu vacanțele pe care le așteptăm cu nerăbdare, cu relaxarea din zilele toride de vară. Din totdeauna, mobila împletită era asociată doar cu grădini, foișoare, terase și piscine, însă, în prezent, designerii și specialiștii în decorațiuni din întreaga lume o recomandă și pentru amenajarea interiorului casei.

01

Contrar opiniei obișnuite, mobilierul împletit poate fi încadrat în orice spațiu locativ, într-o casă  spațioasă cât și într-un mic apartament de la bloc. Diversitatea de modele și culori vă ajută să integrați armonios și variat mobila din ratan în stilul casei dumneavoastră, accesorizând frumos cât stilurile clasice și rezervate, atât și cele mai moderne, pline de culoare și accente.

03

Bunăoară, englezii au fost primii europeni care s-au lăsat cuceriți de calitățile practice ale pieselor de mobilier din ratan. Ei au apreciat în special durabilitatea mobilierului împletit, care s-a dovedit a fi extrem de rezistent chiar și în condițiile de ceață și umiditate ridicată, caracteristică climei lor.

Până nu demult, una dintre cele mai populare piese de mobilier împletit pe care o puteai întâlni în casele noastre, era fotoliul balansoar. Însă, astăzi se găsește o diversitate de modele și combinații de mobilier împletit pentru casă, cum ar fi: colțari, fotolii, banchete, seturi de mese și scaune, pături, noptiere, dulapuri de haine, comode, etajere și chiar canapele.

Cum pui în evidență mobilierul împletit din ratan

Dacă admirați mobilierului ecologic din care face parte și mobilierul împletit din ratan, trebuie să cunoașteți cu ce finisaje și elemente decorative puteți pune în valoare o astfel de piesă de mobilier.

În decorurile clasice se utilizează îmbinarea  ratanului cu elemente din piatră naturală, piele, in, bumbac, lemn sau fier forjat. Însă, în interioarele mai moderne, vă sugerăm să lăsați liberă fantezia și să combinați mobilierul împletit cu elemente decorative din sticlă, plastic, piatră naturală sau reconstituită, lemn și chiar inox.

Cu ajutorul câtorva șmecherii stilistice foarte simple, chiar dacă multă lume consideră că mobilierul împletit poate fi asociat doar cu stilul Etnic de amenajare al locuinței, mobilierul împletit din ratan poate completa perfect atât decorul amenajat în stil clasic cât și pe cel avangardist.

02

De exemplu, pentru o sufragerie modernă și minimalistă am putea alege un set de masă și scaune împletite din ratan, cu linii drepte și simple, iar elementele metalice ale mobilierului din ratan sunt linia de legătură între tradiționalism și stilul modern de amenajare.

05

04

Pentru a vedea care sunt ofertele noastre, accesați rubrica Catalog sau pagina www.facebook.com/rotangsk/.

Contacte: tel.: (+373) 68 430 008, (+373)78 776 444, email.: info@rotang.md