Mobila Rotang SK – eleganță și rafinament

with Niciun comentariu

Moda se schimbă, iar mobila din rattan sintetic – rămâne a fi un exemplu al continuității stilului clasic în varianta modernă.

Rotang SK este cel mai mare producător de mobilă din rattan sintetic în Moldova. Avantajele produselor companiei date au fost apreciate de astfel de companii ca Sky Land, Sport Park, Chateau Vartely, Niagara Fitness Club, Mojito, Lukoil, Pink Martini și altele. Iar numărul clienților care au ales mobila Rotang SK este infinit…

Mobila Rotang SK este recunoscută pentru practibilitatea sa, durabilitate și stil.

Rattanul sintetic este un material plastic creat după o tehnologie unică a companiei Rotang SK. Toate produsele confecționate din acest material sunt durabile și fiabile. Un analog al acestui material nu există. Chiar și aspectul exterior al produselor create din rattan nu este inferior celor din materiale naturale: rezistă la temperaturi de la -40 ° C până la + 45 ° C, menținânduși aspectul inițial, dar și proprietățile practice: nu se contracta și nu crapă, spre deosebire de mobilierul din plastic obișnuit.

Rattanul este ușor de îngrijit, astfel încât puteți fi siguri că toată mobila va servi pentru mulți ani de acum încolo.

Mobila Rotang SK este împletită manual, astfel încât fiecare produs, fie că este vorba de mobilier sau accesoriu este unic în felul său.

Mobilierul din rattan sintetic – poate fi vintage realizat cu o tentă modernă în cele mai recente tendințe în design. Fondatorii Rotang SK spun că pot crea mobilier pentru orice stil de design interior, indiferent dacă acesta este un clasic de lux, modern, Hi-Tech, Boho, Country sau minimalist.

Mobila Rattan se potrivește în orice interior și exterior, deoarece Rotang SK produce mobilier atât pentru clienții corporativi, cât și pentru case private și apartamente. Mobila din rattan sintetic arată grozav pe terase, creând o armonie cu natura și un loc unde vă puteți relaxa de la agitația zilnică.


De o mare popularitate printre clienți se bucură scaunele Chiavari de la Rotang SK. Acestea scaune clasice sunt perfecte pentru ocazii speciale. Întotdeauna elegante, scaunele Chiavari au devenit un atribut obligatoriu al oricărui eveniment prestigios. Astăzi, ele pot fi văzute la nunțile europene și americane. Robust și nepretențios, acest scaun va dura mulți ani și justifică pe deplin costul său.

Numai în perioada aprilie-mai 2017, scaunele Chiavari de la compania Rotang SK costă 55 de euro în loc de 80!

Crează o atmosferă de confort și căldură acasă cu Rotang SK. Pentru a vizualiza gama completă de produse sunt disponibile pe site-ul https://rotang.md/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/rotangsk.

Telefon showroom: +373 78 776 444

 

Sursa: Unimedia